ÁLTALÁNOS KERESKEDELEM

A nemzetközi kereskedelemben, mint fő funkciónkként, a megbízható beszállítóink által kínált termékek és szolgáltatások kereskedelmének hosszú távú fejlesztésére szakosodtunk. A kereslet és kínálatazonosítására összpontosítunk és gondoskodunk az import és exporttranzakciókról a szolgáltatást kínálók és vásárlók között a földrajzi határainkon belül.

A beszállítók rendelkezésére áll a hatalmas nemzetközi kiterjedésünk és termékelterjesztési infrastruktúránk, ami lehetővé teszi számukra a külföldi piacokra való behatolást. A termék bemutatásától a fizetésbefejezéséig végig kapcsolatban állunk a vevővel minden szükséges tevékenység alatt.

A vevők számára óriási előnyt jelent egy olyan csapattal foglalkozni, akik hosszú távra képesek elköteleződni, és akiknek több évtizedes tapasztalata van a nemzetközi kereskedelemben. Hosszú távú bizalmuk érdekében az értékesítés utáni szolgáltatások mellett bizonyosságot kínálunk vevőink számára áruik biztonságos beszerzésével kapcsolatban is a szükséges minőségi és szállítási színvonalnak megfelelően.

Mind a vevők, mind az eladók hasznára válik tapasztalatunk és méretgazdaságosságunk. A hatalmas összesített kereskedelmi mennyiségünk és termékforgalmunk is mutatják, hogy rendelkezésünkre állnak mind a források, a méret és az emberek, hogy megfelelő szolgáltatást nyújtsunk a kereskedelmi folyamat minden aspektusában, a finanszírozástól és a beszerzéstől kezdve a szállításon át a szabályozási kérdésekig.

Segítünk a beszállítóknak a délkelet-ázsiai ügyfelek elérésében, valamint a szabályozási engedélyek kezelésében és az import- és exportügyletek lebonyolításában, míg a vásárlók nyugodtan vásárolhatnak a CoPlan-International Kft-től annak tudatában, hogy minőségi és mennyiségi elvárásaik biztosan teljesítve lesznek.